1864 pelanggan online

Magixler, Beauty Skincare Malaysia. - Dilahirkan untuk cantik
UTAMA DAFTAR MAGIXPOINT DROPSHIP SOALAN BUAT PESANAN LOG MASUK

PENGHANTARAN PERCUMA

PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

Magix Point

Bagi menghargai pelanggan yang setia dengan Magixler, kami menawarkan MagixPoint. Anda hanya perlu kongsikan mengenai dengan rakan anda. Dan jika rakan anda membeli di Magixler anda akan menerima Magix Point. MagixPoint boleh ditebus untuk pembelian produk Magixler atau ditukar kepada tunai ke akaun bank anda setiap bulan. Nilai setiap MagixPoint ialah 1 Point = RM1.

Kongsikan dengan kawan - kawan anda dan mula terima 3 MagixPoint bagi setiap pembelian rakan anda seumur hidup - tanpa had.

Bilangan Kawan

100% SELAMAT KHIDMAT BANTUAN PEMBAYARAN DIJAMIN PENGHANTARAN PERCUMA PENDAPATAN
Kami menerima pembayaran melalui bank transfer dan Bank Inl Kami mendengar anda, Hanya Klik dan tanya 100% pembayaran terjamin. Penghantaran PERCUMA seluruh negara dengan tracking. Kami menawarkan perkongsian keuntungan kepada pelanggan kami.

TENTANG KAMI

Jika anda perlu mendapatkan skincare berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan, Magixler adalah tempat yang sesuai untuk anda! Misi kami adalah untuk menyampaikan setiap wanita keindahan untuk menjadikannya bahagia dan menonjolkan kecantikan dan keperibadian peribadi dengan kosmetik.

KAMI TERIMA
LOGISTIK

IKUT KAMI

© MAGIXLER.COM 2019 HAKCIPTA TERPELIHARA