1711 pelanggan online

Magixler, Beauty Skincare Malaysia. - Dilahirkan untuk cantik
UTAMA DAFTAR MAGIXPOINT DROPSHIP SOALAN BUAT PESANAN LOG MASUK

PENGHANTARAN PERCUMA

PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

MAKLUMAT PENGHANTARAN
 

Di mana anda menghantar dan berapa kosnya?

Kami membuata penghantaran seluruh negara! Bayaran penghantaran adalah PERCUMA.

Kaedah penghantaran jenis apa yang anda tawarkan?

Cara penghantaran : Semenanjung Malaysia / Sabah / Sarawak: PosLaju Courier National

Berapa lamakah penghantaran dilakukan?

Penghantaran Malaysia

Semenanjung Malaysia: 3 - 5 hari bekerja dengan pengecualian pada hujung minggu dan cuti umum.
Sabah / Sarawak: 3 - 7 hari bekerja dengan pengecualian pada hujung minggu dan cuti umum.

Bagaimana saya boleh mendapatkan maklumat penghantaran saya?

Sebaik sahaja pesanan anda telah diproses dan dibungkus, kami akan menghantar whatsapp anda yang mengandungi nombor penjejakan unik untuk anda menjejaki status barang anda sepanjang masa.

Item saya masih belum diterima. Apa patut saya buat?

Sekiranya item anda masih belum sampai, jangan risau. Anda boleh menjejaki status transit pesanan anda dengan mengklik pautan berikut; http://poslaju.com.my/track.aspx . Sekiranya anda ingin bercakap dengan wakil khidmat pelanggan PosLaju, sila juga dihubungi di 1300 300 300 atau + 603-50399000.

Pesanan saya tidak dihantar / hilang. Saya mahukan bayaran balik!

Jika ini berlaku, sila whatsapp kepada kami maklumat terperinci pesanan anda ke 0195512614.

Kami akan membantu memeriksa status barangan anda dan menuntut bayaran balik dari PosLaju. Proses pengembalian wang akan mengambil masa kira-kira 2 bulan, namun kita menyedari bahawa itu masih agak lama untuk menunggu, jadi kami akan berusaha sebaik mungkin untuk mempercepatkan proses secepat mungkin!

Saya menerima tempahan saya, tetapi salah satu perkara yang hilang. Apa patut saya buat?

Sekiranya ini berlaku, sila whatsapp kepada kami maklumat terperinci pesanan anda ke 019-5512614. Maklumat yang diperlukan:

Perkara yang hilang kod
Foto item yang diterima
Nombor hubungan pelanggan

Anda perlu memberitahu kami tentang item yang hilang dalam masa 2 minggu setelah menerima bungkusan anda. Anda perlu menghantar barangan kembali kepada kami, dan kami akan cuba memberikan pesanan lengkap kepada anda secepat mungkin. Jika anda ingin bayaran balik, prosesnya akan mengambil masa kira-kira 2 bulan. Sekali lagi, kami tidak suka menyimpan pelanggan kami menunggu, jadi kami akan mencuba yang terbaik untuk mempercepat proses!

Di manakah saya harus menghantar pesanan saya?

Terpulang kepada pilihan / kemudahan anda sama ada ke alamat rumah atau pejabat anda. Tetapi sila pastikan ada seseorang yang akan dapat siap sedia pada alamat tersebut pada masa ini PosLaju menyampaikan bungkusan itu. Sekiranya tiada sesiapa yang secara fizikal dapat mengumpul bungkusan anda dalam penghantaran selepas dua percubaan, bungkusan anda akan sama ada di pejabat PosLaju yang terdekat atau dihantar kembali kepada kami. Kami TIDAK AKAN DILULUSKAN atau MENUKAR jika bungkusan itu dikembalikan kepada kami kerana tidak ada kesediaan pelanggan melalui bungkusan masa yang dihantar. Anda perlu menanggung kos penghantaran untuk penghantaran kali kedua.

Bolehkah saya memunggut sendiri?

Tidak. Pada masa ini, kami hanya beroperasi melalui talian.

Bolehkah anda mempercepat proses penghantaran saya?

Proses penyampaian kami berdasarkan dasar First Come First Served.

100% SELAMAT KHIDMAT BANTUAN PEMBAYARAN DIJAMIN PENGHANTARAN PERCUMA PENDAPATAN
Kami menerima pembayaran melalui bank transfer dan Bank Inl Kami mendengar anda, Hanya Klik dan tanya 100% pembayaran terjamin. Penghantaran PERCUMA seluruh negara dengan tracking. Kami menawarkan perkongsian keuntungan kepada pelanggan kami.

TENTANG KAMI

Jika anda perlu mendapatkan skincare berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan, Magixler adalah tempat yang sesuai untuk anda! Misi kami adalah untuk menyampaikan setiap wanita keindahan untuk menjadikannya bahagia dan menonjolkan kecantikan dan keperibadian peribadi dengan kosmetik.

KAMI TERIMA
LOGISTIK

IKUT KAMI

© MAGIXLER.COM 2019 HAKCIPTA TERPELIHARA